Влада

Житомир потрапив у проект Мінсоцполітики з прискореного опрацювання субсидій, - Хренов

24 June 2016, 18:09

Місто Житомир поряд з найбільшими містами України потрапило у пілотний проект Міністерства соціальної політики щодо сучасного програмного забезпечення по нарахуванню субсидій.

Про це 24 червня на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови Житомира Матвій Хренов.

«Гарна новина в літню спеку для житомирян, які отримують субсидії, а це більше 39 тисяч чоловік. Ми довго добивалися цього і все таки потрапили у пілотний проект Міністерства соціальної політики щодо сучасного програмного забезпечення по нарахуванню субсидій. Не можу не відзначити, що Житомир потрапив у один ряд з Києвом, Дніпром, Харковом, Львовом, Одесою. Що це означає для громадян - повна відсутність черг та прискорення опрацювання документів. Тобто, житомирянам більше не буде потреби стояти у довжелезних чергах та місяцями чекати обіцяну субсидію», - написав заступник мера.

Матвій Хренов зауважує, що запуск проекту відбудеться не завтра, але сподівається, що впроваджуватиметься планомірно і запрацює до початку опалювального сезону.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області за 5 місяців сума призначених субсидій становила більше 76 млн грн. Уряд обіцяє індивідуальний підхід щодо розрахунку розміру субсидії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі