Влада

У Житомирській ОДА визначилася з датою, коли відбудуться обговорення щодо призначення в.о. начальника управління Держгеокадастру області

25 June 2016, 10:21

У Житомирській облдержадміністрації визначилися з остаточною датою, коли відбудуться обговорення щодо призначення в.о. начальника управління Держгеокадастру області Олександра Ходаківського.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«5 липня 2016 року о 14.00 год. в актовій залі Держгеокадастру в Житомирській області (м. Житомир, вул. Довженка, 45, 4 поверх) пройдуть громадські обговорення призначення в.о. начальника управління Ходаківського Олександра Олександровича. Запрошуємо представників громадськості долучитися до обговорень.

Раніше прес-служба ГУ Держеокадастру в Житомирській області повідомляла, що відбулись зміни у проведенні громадських обговорень щодо призначення в. о. начальника ГУ Держгеокадастру у Житомирській області Олександра Ходаківського.

«Зважаючи на те, що ініціатива проведення громадських обговорень щодо призначення на посаду в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області належить Житомирській ОДА, дата, місце та час обговорень будуть узгоджені та призначені найближчим часом, про що буде повідомлено додатково», – повідомляла прес-служба.

Нагадаємо, після призначення новий в. о. начальника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області Олександр Ходаківський запрошував бажаючих на громадські обговорення своєї кандидатури.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня в головному управлінні Держгеокадастру в Житомирській області призначили нового т. в. о. начальника.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі