Місто

В колишній котельні на вулиці Героїв Десантників збираються відкрити амбулаторію для житомирян

30 June 2016, 16:54

У приміщенні колишньої котельні на вулиці Героїв Десантників (колишня Жукова) збираються відкрити амбулаторію.

Про це 30 червня на своїй сторінці у фейсбук написав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Сьогодні оглядав приміщення старих котелень, які вже не використовуються після оптимізації тепломережі. Зараз таких об'єктів у місті 7. Ці приміщення ще принесуть користь житомирянам. Колишню котельню по вулиці Героїв Десантників вже переобладнують на амбулаторію сімейної медицини. Загалом ці об'єкти можна використовувати для розміщення арт-центрів, спортивних комплексів, офісних приміщень, тощо», - повідомив мер.

За словами заступника мера Матвія Хренова, відкриття амбулаторії обійдеться в 1,3 млн грн.

«Це приміщення на вул.Героїв Десантників, 23, на його переобладнання виділено 1,3 млн грн. Ми там зробимо амбулаторію сімейної медицини, роботи з проектування вже розпочалися, в цьому році почнуться і ремонті роботи. Відкрити амбулаторію плануємо на початку на наступного року. В тому районі немає жодної поліклінічної амбулаторії, найближча – проспект Миру,11. Ми шукали вільні приміщення і найшли це, воно знаходилося на балансі теплокомуненерго.. В цій амбулаторії буде обслуговуватися не менш 6 тисяч мешканців району, дорослі і діти. Там будуть знаходитися сімейні лікарі і плануємо проводити базові обстеження – кардіограму і загальний аналіз крові», - розповів Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, навесні у Житомирі мешканці Богунії виступали проти закриття лабораторія та фізіотерапевтичні кабінету на проспекті Миру,1, а влада пояснювала це аварійністю будівлі та необхідністю економити кошти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі