Події

У Житомирі судитимуть чоловіка, який у нічному клубі зламав щелепу 17-річному юнакові

6 July 2016, 12:19

Справу житомирянина, який під час святкування 8 Березня 2016 року в одному з нічних клубів міста зламав щелепу 17-річному хлопцеві, передали до суду.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області з посиланням на Житомирську місцеву прокуратуру.

«Житомирською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом хуліганства та заподіяння умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження неповнолітньому, за ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 122 КК України. Житель м. Житомира обвинувачується у тому, що під час святкування 8 Березня в одному з місцевих нічних клубів опівночі побив 17-річного хлопця, зламавши щелепу, чим завдав йому середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Наразі обвинувальний акт скеровано до суду», - інформує прокуратура.

Санкції зазначених статей передбачають покарання, зокрема, за хуліганство - штраф від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років, за заподіяння тілесних ушкоджень - виправні роботи на строк до 2 років або обмеження чи позбавлення волі до 3 років.

Остаточне покарання визначить суд, - зазначає прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2016 року в нічному клубі INDIGO в Житомирі стався інцидент з 17-річним юнаком, якому охоронець зламав щелепу. У нічному клубі стверджували, що юнака охорона не била, а вивела з приміщення за непристойну поведінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі