Події

Суд не задовольнив апеляцію директорки турфірми Житомира, яка ошукала клієнтів на понад 4 млн грн

8 July 2016, 10:08

Суд не задовольнив апеляцію директора туристичної фірми Житомира, яка ошукала 140 клієнтів, і залишив вирок без змін – позбавлення волі на 6 років.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Апеляційним судом Житомирської області залишене покарання у виді 6 років позбавлення волі директору одного із туристичних агентств м. Житомира за привласнення коштів громадян, сплачених за туристичні путівки для відпочинку за кордоном. За підтримання державного обвинувачення Житомирською місцевою прокуратурою у суді установлено, що директор турагентства, одержавши від 140 громадян гроші для оформлення туристичних путівок та у виді позичок на розвиток туристичного бізнесу, шляхом обману заволоділа коштами на суму понад 4 млн грн. У ході судового розгляду обвинувачена визнала свою вину у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2, ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України. Вироком Корольовського районного суду м. Житомира директору турфірми призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років, яке залишено у силі апеляційною інстанцією», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2015 року суд виніс вирок директорці житомирської турфірми, яка ошукала своїх клієнтів – 6 років позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі