Події

Вирок суду: 6 років тюрми отримала директорка житомирської турфірми, яка ошукала своїх клієнтів

11 December 2015, 13:25

 Директорку фірми «Турсервіс», яка ошукала понад 130 людей на 3,5 млн грн, засудили на 6 років позбавлення волі.

Впродовж трьох засідань суд читав вирок і нарешті проголосив: «Глушкову Світлану Олегівну визнати винуватою у вчиненні злочинів, передбачених ст. 190 ч.2, ст. 190 ч.3 у вигляді 3-х років позбавлення волі, ст. 190 ч. 3 ККУ 6 років позбавлення волі. На підставі ст.70 ч.1 шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим призначено покарання 6 років позбавлення волі. Мірою запобіжного заходу відносно обвинуваченої залишити попередню – тримання під вартою».

Прокурор вимагав посадити Глушкову на 10 років, але суд зважив на те, що директорка турфірми вперше притягається до кримінальної відповідальності, має гарні характеристики, зараз працює, має хронічні захворювання та старша 55 років. Пом'якшуючими обставинами стало часткове визнання винуватості і часткове відшкодування заподіяної шкоди.

За рішенням суду директорка агентства має компенсувати потерпілим туристам вартість путівок, а також кожен має отримати моральне відшкодування у розмірі 8 тис. грн. Також вона має повернути борги тим людям, які позичали їй гроші під розписку.

Впродовж 30 днів від дня проголошення вироку (11 грудня) засуджена може подати апеляцію.

Як повідомляв Житомир.info, 3 грудня в залі суду взяли під варту директорку житомирської турфірми, яка ошукала клієнтів на 3,5 мільйони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі