Влада

Депутати однієї з райрад в Житомирській області поскаржилися Гройсману на погану якість ремонту доріг

10 July 2016, 12:04

Депутати Романівської районної ради поскаржилися прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману на погану ярість ремонту доріг.

Про це пише сайт Твій Романів.

«8 липня відбулася сесія Романівської районної ради. Серед питань, опрацьованих депутатами, було проголосоване звернення до прем’єр-міністра України, голови Житомирської ОДА, Житомирської облради та начальнику служби автомобільних доріг у Житомирській області, яке стосується якості доріг у Романівському районі», – йдеться на сайті.

У листі зазначається, що незадовільний стан доріг став причиною зриву автобусних маршрутів.

«…Станом на 8 липня 2016 року в межах адміністративного Романівського району практично в аварійному стані перебувають дороги Т-2309 на ділянках Чуднів – Романівка та Врублівка – Миропіль, Т-0618 на ділянці Залужне– Довбиш, С 061937 на ділянці Романів-Межирічка, С061939 на ділянці Миропіль – Вільха. Незадовільний стан доріг став причиною зриву автобусних маршрутів. Хоча за маршрутом «Романів – Лісна Рудня – Межирічка» обслуговується близько 1500 жителів, а за маршрутом «Миропіль – Вільха» близько 700…», – йдеться у зверненні.

Як повідомляв Житомир.info, «Укравтодор» запустив інтерактивну карту ремонту доріг на якій можна побачити, де в Житомирській області ремонтують дороги.

Фото-копія листа з сайту Твій Романів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі