Влада

Де будуть ремонтувати дороги у Житомирській області, «Укравтодор» тепер показує на інтерактивній карті

4 July 2016, 11:04

«Укравтодор» запустив інтерактивну карту ремонту доріг.

Про це 2 липня на своїй сторінці у фейсбук повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Проект працює у тестовому режимі і буде постійно доповнюватися новою інформацією. На карті можна побачити індикатори поточного ремонту, розпочаті роботи, загальну вартість будівництва об’єктів, терміни виконання та підрядників. Вже є можливість повідомляти про ситуацію у дорожньому господарстві через Урядовий контактний центр або напряму в Укравтодор телефоном або електронною поштою kae@ukravtodor.gov.ua. Найближчим часом звернення можна буде залишити і за допомогою самої інтерактивної карти», - повідомляє прем’єр-міністр.

На інтерактивній карті у Житомирській області відзначені 12 ділянок, де планують провести ремонт доріг: дев’ять – на трасі Житомир-Могилів-Подільський, три – на трасі Житомир-Чернівці. У напрямку Чернівців планують відремонтувати мости: міст через рівчак (річка Шийка), міст через р. Тетерів біля с. Висока Піч та міст через суходіл біля с. Карвинівка.

Як повідомляв Житомир.info, керівник «Укравтодора» звільнив начальника Служби автодоріг в Житомирській області за завищення на 100 млн грн вартості ремонту ділянки дороги і порушення технології проведення таких робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі