Місто

На сесії міськради депутати затвердили розподіл 2 млн грн на капітальний ремонт 9 житомирських вулиць

14 July 2016, 16:47

У Житомирі на капітальний ремонт 9 вулиць і провулків, крім коштів міського бюджету, будуть залучені також 2 млн грн субвенції з державного бюджету.

Рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2015 №38 «Про  затвердження Програми благоустрою та розвитку комунального господарства міста Житомира на 2016-2018 роки» 14 липня підтримали депутати Житомирської міськради.

Вони проголосували за включення в пункт 7.1.3 «Капітальний ремонт вулиць та доріг» підпункту «в тому числі субвенція з державного бюджету та співфінансування з міського бюджету».

Мер Житомира Сергій Сухомлин розповів, що субвенція в розмірі 2 млн грн виділена Житомиру за сприяння народного депутата Борислава Розенблата, та подякував йому.

Усього на ремонт 9 житомирських вулиць та провулків (перелік – на фото), планують витратити 2 млн 60 тис. грн коштів з державного та міського бюджетів.

Нагадаємо, на дорогах Житомира, де робитимуть капітальний ремонт, одразу капітально ремонтуватимуть мережу освітлення.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року за сприяння народного депутата Борислава Розенблата Житомиру було виділено 1 млн грн субвенції з державного бюджету, які нардеп хотів спрямувати на ремонт міських вулиць. Оскільки субвенції виділяються лише під готові проекти капремонту і будівництва, нардеп запропонував міськраді «обмін». В лютому 2016 року Борислав Розенблат вирішив продовжити конкурс на асфальтування найгіршого провулку в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі