Влада

22 сім’ї загиблих та поранених учасників АТО отримають у власність земельні ділянки в Житомирі

15 July 2016, 16:30

22 сім’ї загиблих та поранених учасників АТО отримають в Житомирі у власність земельні ділянки для будівництва житла.

Проект рішення сесії «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні» опублікований на сайті міської ради 15 липня.

«Розглянувши заяви громадян  та проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись Земельним кодексом України, Законами України: «Про Державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій» та «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Постановою Верховної Ради України від 13.03.1992р. №2200-ХІІ «Про прискорення земельної реформи та приватизацію землі», Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження порядку ведення  Державного земельного кадастру», міська рада вирішила затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та надати земельні ділянки у власність згідно з додатком (кількість землекористувачів 22)... Укласти договір пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та перерахувати відповідні кошти до місцевого бюджету до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію у разі проведення капітального будівництва на орендованій (власній) земельній ділянці, крім випадків передбачених пунктом 4 статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», - зазначається у проекті рішення сесії.

Дев’ять сімей отримають земельні ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою «Набережна Крошенська», 12 сімей – на вулиці Світинська, одна сім’я – на вул. Митрополита Андрея Шептицького.

Ще в одному опублікованому 15 липня проекті рішення сесії мова йде про надання пораненому учаснику АТО Солодкому Сергію Васильовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0600 га за адресою вул. Митрополита Андрея Шептицького.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської міської ради запланована на 21 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі