Події

ДТП у Бердичівському районі: KIA виїхав на зустрічну смугу, постраждали троє дорослих та 2-річна дитина

18 July 2016, 10:17

17 липня недалеко від бердичівської об’їзної в Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це Житомир.info18 липня розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Наталія Тимчук.

«17 липня близько 17.30 за телефоном 102 до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між містом Бердичів і селом Хажин Бердичівського району сталося ДТП. На місці події було попередньо встановлено, що водій автомобіля KIA Rio, 1978 року народження, який проживає у Вінницькій області, рухався з боку Вінниці у напрямку Житомира, виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes Vito під керуванням водія 1984 року, теж проживає у Вінницькій області, який рухався з боку Житомира у напрямку Вінниці. Унаслідок ДТП водій автомобіля KIA отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми та переломів. Водій автомобіля Mercedes отримав травми у вигляді забійної рани лобної ділянки голови та верхньої губи. Пасажирка Mercedes Vito, 1986 р. н., отримала закриту черепно-мозкову травму. Попередньо, найсерйозніші ушкодження отримала дитина 2014 р. н., хлопчик. У нього теж діагностовані закрита черепно-мозкова травма та, ймовірно, забій головного мозку. Триває з’ясування причин та обставин ДТП, відомості про подію внесені до ЄРДР за статтею 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», - розповіла Наталія Тимчук.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2015 року біля Хажина у ДТП на Toyota потрапила сім’я: чоловік, дружина та 4-річна дитина. Жінка загинула одразу, чоловік помер у лікарні через тиждень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі