Місто

Житомирський виконком не дав дозвіл на цілодобову торгівлю кіоску по вул. Перемоги

20 July 2016, 11:24

Кіоск на вул. Перемоги, 52 у Житомирі хотів отримати дозвіл на цілодобову торгівлю.

Це питання розглядалося на засіданні виконкому Житомирської міської ради 20 липня.

«Навіщо вам дозвіл на цілодобову торгівлю? Ви торгуєте алкоголем? Чи є камери відеоспостереження? Куди люди ходять в туалет?», - запитували члени виконкому.

Представники ТОВ «Торговий дім Смачний світ», яким належить цей кіоск і ще більше 30 кіосків в Житомирі, сказали, що алкоголем не торгують –  «тільки пиво», у кожному кіоску є біотуалет для продавців, і запевнили, що вночі пивом не торгують.

«А чим тоді торгувати вночі в цьому кіоску?», - допитувалися члени виконкому та пригадували, що кілька місяців тому був складений акт за торгівлю алкоголем в нічний час саме в кіоску по вул. Перемоги, 52.

Мер Житомира запропонував надати дозвіл, але з умовою.

«Давайте впродовж двох місяців ми перевіримо в будь-який час, і коли виявимо порушення у вашому кіоску, то скасуємо дозволи на всю мережу», - запропонував мер Сергій Сухомлин.

Члени виконкому проголосували за дозвіл на торгівлю с 8.00 до 24.00 кафе і бару на вул. Клосовського, 10а. Дозвіл на цілодобову торгівлю кіоску за адресою вул. Перемоги,52 не набрав достатньої кількості голосів – «за» були лише 8 з 14 присутніх (всього у складі міськвиконкому 23 члени).

Кіоски на вул.Перемоги, 52
 
Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року Житомирський виконком рекомендував власникам об’єктів, які торгують у нічний час, встановити камери відеоспостереження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі