Місто

Міська рада не дозволила розробляти детальний план території у Житомирі біля «Глобал UA»

21 July 2016, 12:58

Міська рада не проголосувала за жодну з пропозицій щодо розроблення детального плану території на вулиці Київська біля ТРЦ «Глобал UA».

Питання розглядалося на сесії Житомирської міськради 21 липня.

Спочатку мер Сергій Сухомлин поставив на голосування пропозицію гуманітарної комісії – надати дозвіл на розроблення плану території для розміщення об’єктів спортивно-оздоровчого призначення – рішення не прийняте. Потів голосували за пропозицію комісій з питань містобудування та з питань регламенту «відмовити» і знову не вистачило голосів для прийняття рішення.

Ще одну пропозицію внесла голова гуманітарної комісії Наталія Леонченко.

«Прошу колег тоді підтримати мою особисту пропозицію «Надати дозвіл на розроблення детального плану території по вул.. Київській, 77 в м.Житомирі  на території приватного акціонерного товариства «Житомирський меблевий комбінат» для розміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу», - оголосила Леонченко.

Але і ця пропозиція голови фракції Опозиційного блоку не набрала необхідної кількості голосів. Сухомлин поставив на голосування проект рішення «в цілому».

«Зараз ми голосуємо за надання дозволу на розроблення детального плану території, що хочуть – те й будують», - повідомив Сергій Сухомлин.

За це проголосували лише двоє – депутат Михайло Боровський («Свобода») та сам мер.

Нагадаємо, в сесійній залі присутні 28 депутатів з 42, фракція ВО «Батьківщина» залишила сесію на початку засідання.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира домовилися про зменшення площі супермаркету біля «Глобал UA» та розширення дороги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі