Влада

Облрада передала Житомиру ДЮСШ «Полісся» та стадіон «Спартак» з умовою

21 July 2016, 12:55

Житомирська обласна рада передала у власність територіальної громади міста Житомира цілісний майновий комплекс дитячо-юнацької спортивної школи «Полісся», який включає стадіон «Спартак». За таке рішення у четвер, 21 липня, проголосували 53 депутати. 

Рішення:

1. Передати єдиний майновий  комплекс Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради, який розташований за адресами: м. Житомир,  вул. Шелушкова, 79а, та вул. Київська, 51, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність територіальної громади міста Житомира за умови взяття Житомирською міською радою зобов’язання використовувати даний майновий комплекс за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

2. Керівнику Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу  «Полісся» Житомирської обласної ради здійснити передачу єдиного майнового комплексу відповідно до чинного законодавства та надати обласній раді передавальний акт.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

Раніше депутати вже приймали рішення про передачу комплексу в оперативну оренду. 

Тепер вже депутати міської ради на своїй сесії мають дати згоду на прийняття вказаного комплексу. Сама процедура передачі має зайняти від двох місяців і більше. До кінця року ДЮСШ з футболу «Полісся» має стати міської спортшколою.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна рада мала намір передати на баланс Житомирської міської ради стадіон «Спартак» разом із ДЮСШ «Полісся». Пізніше з'явився проект рішення сесії облради про передачу комплексу місту без зміни форми власності, однак мер Житомира виступив проти. У червні 2016 року житомирський активіст Юрій Жуковський попросився в директори ДЮСШ «Полісся».

Житомир.info за матеріалами Спортивного Житомира

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі