Влада

На сесії Житомирської облради Печененко пообіцяв, що винний у смерті двох дівчат екс-міліціонер сяде в тюрму

21 July 2016, 14:25

Колишній співробітник правоохоронних органів, який 9 липня 2016 року збив двох молодих дівчат в місті Малин Житомирської області, сяде в тюрму.

Таку обіцянку депутатам Житомирської облради 21 липня дав начальник головного управління Нацполіції в області Вячеслав Печененко.

Під час сесії депутати заслухали його звіт та захотіли почути інформацію про резонансі ДТП в Житомирській області. Зокрема, депутат від «Самопомочі» Олена Галагуза запитала стосовно розслідування ДТП у Малині.

«Ні для кого не секрет, що водій в Малині був, як зараз модно казати, колишнім працівником міліції. За моєю інформацією, брат цього чоловіка зараз працює в органах поліції. Чи впливатиме це на хід слідства? Тому що місцеві люди висловлюють застереження щодо об'єктивності розслідування», - сказала Олена Галагуза.

Начальник ГУНП підтвердив, що водій, який збив двох молодих дівчат у райцентрі, дійсно раніше працював у правоохоронних органах, але на хід розслідування це не вплине.

«На даний час водій знаходиться під вартою. Йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою на 60 діб. Він дійсно був працівником правоохоронних органів, але звільнений він в жовтні 2015 року. Не вчора, не позавчора. Він не дійшов навіть до переатестації. По цьому чоловікові буде об'єктивне рішення, і він сяде в тюрму. Це я обіцяю», - сказав В'ячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області екс-міліціонера, який насмерть збив двох дівчат (одна з них померла в реанімації), взяли під варту без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі