Місто

Переселенці, які проживають в готелі «Житомир», можуть переїхати в гуртожитки ПТУ

28 July 2016, 12:20

Переселенців із зони АТО, які проживають в готелі «Житомир» у зв’язку з проведенням реконструкції готелю та складним фінансово – господарським станом підприємства  можуть переселити в гуртожитки закладів професійно –технічної освіти міста Житомира.

Відповідний проект рішення «Про переміщення внутрішньо переміщених осіб з готелю «Житомир» КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради» 28 липня опублікований на сайті Житомирської мерії.

«З метою ефективної експлуатації об’єктів, що перебувають в комунальній власності міста, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради Вирішив: Комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради: забезпечити інформування внутрішньо переміщених осіб з районів проведення антитерористичної операції, які проживають в готелі «Житомир», про припинення терміну проживання у зв’язку з проведенням реконструкції готелю та складним фінансово – господарським станом підприємства; провести звірку сплачених внутрішньо переміщеними особами коштів за житлово - комунальні послуги в період проживання; вжити заходи по ліквідації заборгованості за надані послуги за результатами звірки», – йдеться в проекті рішення.

У проекті рішення зазначається, що внутрішньо переміщених осіб переселять до гуртожитків закладів професійно –технічної освіти міста Житомира.

«…Робочій групі,  утвореній розпорядженням міського голови від 21.04.2016 року № 319 «Про утворення та затвердження складу робочої групи з вивчення питання перебування внутрішньо переміщених осіб з районів проведення антитерористичної операції в готелі «Житомир» комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради, з  вивчення питання перебування внутрішньо переміщених осіб з районів проведення антитерористичної операції в готелі «Житомир» КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради здійснити вивільнення приміщень готелю «Житомир» з переселенням внутрішньо переміщених осіб, що не здійснили самостійний підбір житла, до гуртожитків закладів професійно –технічної освіти міста Житомира в термін до 15.08.2016 року. Керівникам закладів професійно –технічної освіти міста Житомира забезпечити розміщення переселених осіб у гуртожитках», – зазначено в проекті рішення.

За словами начальника департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської міськради Вікторії Краснопір, на даний час в готелі «Житомир» проживає близько 90 переселенців.

Як повідомляв Житомир.info, з готелю «Житомир» відселять переселенців, щоб зробити європейський Центр надання адміністративних послуг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі