Влада

Влада Житомира зекономила більше 2 млн грн на комп’ютерах для шкіл

28 July 2016, 16:16

У 2016 році житомирські школи отримають 330 комп'ютерів та 32 мультимедійні дошки, на закупівлі яких вдалося зекономити більше 2 мільйонів гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook 28 липня написав заступник міського голови Матвій Хренов.

«Школи отримають цьогоріч 330 комп'ютерів та 32 мультимедійні дошки. Кілька місяців тому я вже говорив про те, що ми плануємо забезпечити усі міські школи новими ПК для класів інформатики та класи англійської мультимедійними дошками (в комплект входить ноутбук, проектор та інтерактивна дошка). Отже, радий повідомити, що завершилися тендери управління освіти міськради на придбання комп’ютерного обладнання для шкіл міста та мультимедійних дошок у класи англійської. Сьогодні були укладені договори. І вже з першого вересня діти навчатимуться у кращих умовах», - написав Хренов.

Заступник міського голови також зазначив, що завдяки якісно проведеним тендерам бюджет міста отримав значну економію коштів, а саме -  2 млн 188 тис грн на закупівлі комп’ютерів та 270 тис. грн – на придбанні мультимедійного обладнання.

Як повідомляв Житомир.info, станом на травень 2016 року Житомирський виконком зекономив майже півмільйона гривень на закупках через ProZorro. Житомирським школярам обіцяють новий формат  Свята Першого дзвінка.

Скрін зі сторінки Матвія Хренова в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі