Місто

Трирічна Валерія після перелому щелепи і лікування в травматології вже вдома: живе у бабусі-житомирянки

8 August 2016, 12:43

Трирічну жительку Житомирського району Валерію Соболєву, яка 13 липня потрапила до реанімації з переломом щелепи і травмами голови, вже виписали з лікарні, її стан значно покращився.

Про це Житомир.info 8 серпня розповіла бабуся дівчинки Світлана Мельник.

Вона повідомила, що зараз дівчинка проживає у неї «до рішення суду». Вочевидь, мова йде про позбавлення батьківських прав матері Валерії, яка неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності, зокрема, за невиконання обов'язків по вихованню дитини.

Ситуацію Житомир.info прокоментувала речник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Станом на 8 серпня курс лікування дівчинки завершився, дитину виписали з лікарні. Історія хвороби сьогодні ж буде направлена на судово-медичну експертизу, яка має відповісти на низку питань, в тому числі стосовно характеру отриманих травм. На даний час дівчинка перебуває у бабусі», - розповіла Ващенко.

Нагадаємо, до лікарні трирічна Валерія потрапила 13 липня цього року. Зі слів матері, дитина отримала травми при падінні з трактора. Бабуся по батькові Світлана Мельник намагається довести, що дівчинку побили. Вона переконує, що мати дівчинки вживає спиртні напої та надовго залишає дім у супроводі сумнівних компаній.  

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2016 року розслідування справи Валерії взяла на контроль Житомирська прокуратура.

Валерія Соболєва. Фото надане 18 липня 2016 року бабусею Світланою Мельник

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі