Події

У поліції розповіли, чому жителі області перекрили дорогу Житомир-Бердичів

8 August 2016, 14:21

Причиною перекриття дороги Житомир-Бердичів стало невдоволення людей діяльністю підприємства з вироблення деревного вугілля.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 13.00 кількадесят жителів району, у знак протесту проти діяльності місцевого підприємства, частково перекрили дорожній рух на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, між селами Гришківці та Осикове, рухаючись безперервно по пішохідному переходу. Поліцейські роз’яснюють протиправність таких дій, водночас забезпечуючи правопорядок та безпеку учасників акції. Причиною невдоволення людей стала задимленість у населеному пункті через діяльність підприємства з вироблення деревного вугілля. Близько 25 місцевих жителів вийшли на автошлях та обмежили рух транспорту по автодорозі, рухаючись по пішохідному переходу. На місці події працює слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників акції із застереженням щодо неприпустимості блокування руху на транспортних автомагістралях, що може тягнути за собою кримінальну відповідальність як у вигляді штрафних санкцій, так і обмеження волі. Станом на 14.10 рух відновлено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через скарги жителів Житомирської області 4 серпня управління екології перевірило підприємства по виготовленню деревного вугілля, які працюють в Бердичівському районі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня декілька десятків людей перекрили дорогу Житомир-Бердичів.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі