Влада

Управління екології Житомирської ОДА перевірило підприємства по виготовленню деревного вугілля через скарги

6 August 2016, 10:10
Через скарги жителів Житомирської області управління екології перевірило підприємства по виготовленню деревного вугілля.
 
 Про це повідомляє сайт управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації.
 
«У зв’язку із стурбованістю громадськості з приводу роботи підприємців області по виготовленню деревного вугілля, управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації тримає дане питання на постійному контролі. За результатами спільного рейду по Бердичівському району Житомирської області працівниками управління екології та природних ресурсів та екологічної інспекції у Житомирській області, яке відбулось 4 серпня ц.р. перевірено роботу трьох підприємств по виготовленню деревного вугілля.
 
В с.Семенівка Бердичівського району зафіксовано роботу ФОП Чумель Олександр Васильович, на час прибуття робочої групи обладнання працювало. Виявлені грубі порушення, виготовлення деревного вугілля ведеться без будь-яких дозволів, свідченням чого є складські приміщення, що заповнені готовою продукцією. На території, що зайняв даний підприємець розташовані саморобні бочки, які і являють собою небезпеку для стану довкілля.
 
В с.Половецьке перевірено ФОП Гадомський Сергій Францович. Даний підприємець розпочав оформлення документації і поки ще не веде діяльність по виготовленню деревного вугілля, на території обладнання наявне.
 
 Разом з тим, перевірено стан виконання попередніх приписів на ФОП Морозов Володимир Павлович в смт.Гришківці. Всі недоліки підприємством усунуті та приведені до відповідності», ­- йдеться у повідомленні.
 
Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському районі в річці Гуйва гине риба, екологи кажуть – на дні водойми виявили незрозумілий осад.
 
 
Фото управління екології Житомирської ОДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі