Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посади начальників двох управлінь

9 August 2016, 10:58

Виконком Житомирської міської ради на заміщення вакантних посад начальників двох управлінь – житлового господарства та розвитку інформаційних технологій.

Оголошення опубліковані на сайті міської ради.

Вимоги до кандидата на посаду начальника управління житлового господарства: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Вимоги до кандидата на посаду начальника управління розвитку інформаційних технологій: повна вища технічна освіта ( комп’ютерні науки, комп’ютерна інженерія; програмна інженерія, комп’ютеризовані системи автоматики і управління, електроніка, радіотехніка та телекомунікації) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших сферах ІКТ не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; знання англійської мови на рівні, достатньому для роботи з технічною документацією; знання принципів проектного менеджменту та побудови ІТ інфраструктури та ITIL; досвід роботи з базами даних (Access, SQL та інші); досвід розробки та впровадження інформаційних систем електронного документообігу, автоматизації процесів та інфраструктурних проектів.

Документи приймаються з 5 серпня по 5 вересня 2016 року.

Нагадаємо, в червні цього року конкурс на посаду управління розвитку інформаційних технологій міської ради вже оголошували. За інформацією Житомир.info, конкурсна комісія розглядала дві кандидатури, але жоден з кандидатів не став переможцем. Одним з претендентів на посаду був колишній начальник відділу інформаційно-комп'ютерного забезпечення Житомирської ОДА Василь Кравчук. Минулого року він брав участь у конкурсі на посаду керівника управління інформаційно-аналітичних систем та технологій Національного антикорупційного бюро України: займав шосту позицію у рейтингу кандидатів, отримавши 94 бали зі 100 за результатами тестування. На конкурсі міської ради Василь Кравчук теж отримав високі бали за результати письмових іспитів, але не пройшов співбесіду.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 липня цього року мер Сергій Сухомлин своїм розпорядженням перевів начальника управління житлового господарства Сергія Кондратюка на посаду керівника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі