Події

Прокуратура відреагувала на звернення про переплату бюджетних коштів під час ремонту дитсадка у Житомирі

10 August 2016, 13:47

Житомирська місцева прокуратура розпочала розслідування щодо перевищення витрат бюджетних коштів виділених на проведення реконструкції дитячого садочка у м. Житомирі. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК  України.  

Про це Житомир.info 10 серпня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За інформацією місцевої громадської організації, під час реконструкції одного із дошкільних навчальних закладів м. Житомира, сума витрат бюджетних коштів на ремонтно-будівельні роботи значно перевищила їх вартість та склала майже 30 млн грн. Розпочато досудове розслідування, яке проводиться місцевими органами поліції. Під час слідчих дій буде з’ясовано усі обставини вчинення злочину, розмір завданих бюджету збитків та встановлено причетних до правопорушення осіб. Житомирською місцевою прокуратурою, у разі виявлення підстав,  вживатимуться заходи представницького характеру для відшкодування завданих матеріальних збитків», – йдеться в повідомленні.

У соціальних мережах користувачі пишуть, що справа стосується дитячого садочка №58. В мережі опублікований лист-відповідь управління капітального будівництва Житомирської міської ради на  запит ГО «Антикорупційний рух Житомирщини».

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2015 року у дитсадку №58 в Житомирі почали встановлювати вікна та ремонтувати дах. А в липні 2016 року підряднику, який ремонтував дитсадок на Крошні, збирались доплатити ще майже 12 млн грн.

Фото з соціальних мереж

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі