Влада

Губернатор розподілив обов’язки між заступниками та призначив Ігоря Гундича «куратором» Житомира

11 August 2016, 10:36

Житомирський губернатор Сергій Машковський затвердив розподіл обов’язків між своїми заступниками та закріпив їх за районами і містами області.

Розпорядження «Про розподіл обов'язків між головою, першим заступником, заступниками голови обласної державної адміністрації» Машковський підписав 3 серпня 2016 року.

Відповідно до розподілу обов’язків, перший заступник Геннадій Дмитренко відповідає за питання економіки, фінансів, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення; заступник Ігор Гундич – за питання децентралізації, промисловості, розвитку інфраструктури та туризму, транспорту, зв’язку, екології, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, агропромислового розвитку та продовольства, організації роботи апарату облдержадміністрації, державної служби; заступник Ярослав Лагута – за питання гуманітарної політики, соціального захисту населення, архівної справи.

«З метою забезпечення оперативності у вирішенні завдань соціально -  економічного розвитку районів та міст області, координації діяльності департаментів, управлінь та служб обласної державної адміністрації, закріпити за районами та містами області першого заступника, заступників голови облдержадміністрації», - йдеться у документі.

 

Також цим розпорядженням Сергій Машковський скасував попередній розподіл обов’язків між головою та заступниками голови ОДА, який був затверджений ще за часів губернаторства Сергія Рижука – 3 лютого 2011 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 29 квітня цього року Ігор Гундич працює на посаді заступника голови ОДА. Його декларацію про доходи за 2015 рік дивіться тут. Геннадій Дмитренко призначений першим заступником голови ОДА в березні 2014 року, Ярослав Лагута став заступником в січні 2015 року.

 

Заступники голови ОДА на сесії облради 21 липня 2016 року (перший ряд зліва направо) Лагута, Дмитренко, Гундич

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі