Події

Житомирська поліція встановлює особу велосипедиста, який загинув під колесами фури

20 August 2016, 13:15

Поблизу села Березівка Житомирського району у ніч на 20 серпня під колесами великогабаритної вантажівки загинув велосипедист.

По це повідомляє сайт ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 20 серпня о 00.50 на 160 км автодороги Київ-Чоп. Нині поліцейські встановлюють особу загиблого. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Renault Magnum, 63-річний житель м. Луцька, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, скоїв наїзд на невстановленого велосипедиста, який знаходився на проїжджій частині. Унаслідок ДТП чоловік отримав несумісні з життям тілесні ушкодження та загинув на місці події», - інформує сайт.

Усі обставини та причини, що призвели до трагічної ДТП, з’ясовують поліцейські. Також проводяться заходи по встановленню особи загиблого. На вигляд чоловікові 25-35 років. Був одягнутий у футболку, спортивну кофту, джинсові шорти й сандалі.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу загиблого, повідомити до поліції за телефоном (0412)37-15-56, або на лінію 102.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2016 року в селі Тетерівка Житомирського району водій мікроавтобуса Mercedes-Benz збив велосипедиста, але розгубився і втік з місця пригоди. Пізніше очевидці події заявили, що мікроавтобус переїхав уже неживого чоловіка. У червні 2016 року велосипедист помер під колесами фури в Бердичівському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі