Влада

У Житомирській області утворили чергову робочу групу – будуть вивчати питання нецільового використання земель

22 August 2016, 16:19

У Житомирській області утворили робочу групу з вивчення питання нецільового використання земель.

Відповідне розпорядження голова обласної ради Анжеліка Лабунська та губернатор Сергій Машковський підписали 17 серпня.

«Робочій групі: вивчити питання нецільового використання земель; залучати, у разі потреби, до роботи фахівців департаментів, управлінь Житомирської облдержадміністрації та виконавчого апарату Житомирської обласної ради; надати результати розгляду питання Житомирській обласній раді та Житомирській обласній державній адміністрації. Контроль за виконанням розпорядження залишаємо за собою», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облради.

Робоча група утворена на виконання протокольного рішення п’ятої сесії обласної ради сьомого скликання від 21.07.16.

Нагадаємо, з ініціативою створити робочу групу виступив депутат від ВО «Батьківщина» Олександр Ніколайчук під час обговорення інформації про роботу головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

«Депутат обласної ради Ніколайчук О.В. (Батьківщина) попросив, надати інформацію щодо нецільового використання земель в Олевському районі, виданих протягом 2012-2014 років. Звернувся з проханням створити робочу групу з метою вирішення порушеного питання або визнання виданих наказів щодо використання цих земель нечинними. Депутат обласної ради Озерчук А.М. (УКРОП) запропонував опрацювати питання нецільового використання земель і в інших районах Житомирської області», - зазначається у протоколі сесії.

Як повідомляв Житомир.info, наказом Держгеокадастру України від 17 серпня 2016 року Олександр Ходаковський був відсторонений від виконання обов'язків начальника ГУ Держгеокадастру в Житомирській області. Причиною стало відкрите 17 серпня кримінальне провадження, яке сам Ходаковський назвав тиском на нього.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі