Влада

Житомирський виконком вирішить, що робити з зеленими насадженнями, які потрапляють в зону капремонту тротуарів

23 August 2016, 16:48

Житомирський виконком вирішить долю зелених насаджень, які ростуть на тротуарах центральних вулиць, що реконструюються.

Проект рішення виконкому «Про видалення зелених насаджень у м. Житомирі» опублікований на сайті Житомирської мерії 22 серпня.

«Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 №105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України», враховуючи клопотання управління капітального будівництва Житомирської міської ради та відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради вирішив: Дозволити видалити та видати ордери на видалення зелених насаджень, зазначених в акті обстеження зелених насаджень від 16.08.2016 №108, які потрапляють в зону капітального ремонту тротуарів в центральній частині міста відповідно до робочих проектів», – йдеться у проекті рішення.

Начальник житомирського комунального підприємства «Зеленбуд» Олександр Шевчук розповів Житомир.info, що буде з зеленими насадженнями.

«Сьогодні була комісія з цього приводу. Вони виїжджали по місцю і робили обстеження, і виноситься все це на виконком. Зараз проект рішення висить на сайті. Всі роботи будуть згідно з рішенням виконкому, дві неділі чекаємо, якщо буде щось раніше чим по графіку, то будемо знати раніше. Виконком буде все вирішувати», – сказав Олександр Шевчук.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські комунальники слідом за Київською знімають асфальт з тротуару на Театральній.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі