Місто

До першого житомирського Космічного напівмарафону вже підготували номери учасників та нагороди

1 September 2016, 15:18

У Житомирі для першого Космічного напівмарафону вже підготували нагороди та номери учасників.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради Ірина Ковальчук.

«На сьогодні, згідно з сайту реєстрації, на напівмарафон зареєстровано 103 учасника – це бігуни, які долають 21,1 км. На дистанцію на 5 км зареєструвалося рівно 50 учасників. На корпоративний забіг зареєстровано 13 компаній. У корпоративному забігу беруть участь компанії, громадські організації, партії, будь-які установи, які хочуть показати свій бізнес з позиції соціальної активності. Крім того, будуть 3 дитячі забіги: на 100 м – це учасники від 2 до 8 років (зареєстровано 50 учасників), на 300 м – від 8 до 12 років (зареєстровано 47 учасників). Будуть ще шкільні естафети, де будуть брати участь 300 осіб. Ми розуміємо, що кожної хвилини цифри змінюються, адже у нас до 2 вересня триває реєстрація до 19.00. Крім того будуть і учасники, які реєструватимуться і 4 вересня, в положенні заходу прописано, що дозволяється з 8 ранку, в день забігу, так само зареєструватися і проплатити за участь у забігу в наметі секретаріату. Обов’язковою участю забігу є медична довідка про стан здоров’я. Як виключення, якщо довідки немає, заяву пише учасник забігу, або один із батьків дитини про те, що він відповідає за своє здоров’я чи здоров’я дитини, і претензій немає. Щодо статуеточок – це наш експеримент. Їх отримують переможці забігів на 21 км, 5 км та корпоративних забігів на 2,5 км. Вони виготовлялися на нашій житомирській дзеркальній фабриці по досить прийнятній ціні. Інші учасники отримують медалі з логотипом забігів, ми їх чекаємо з Києва», – розповіла Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян, гостей міста та спортсменів країни запрошують4 вересня 2016 року взяти участь у першому в історії міста Космічному напівмарафоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі