Влада

Влада Житомира отримала 35 проектних пропозицій до бюджету участі і продовжила термін прийому заявок

1 September 2016, 16:29

Влада Житомира продовжила термін подачі проектних пропозицій до бюджету участі.

Про це 31 серпня повідомили на сайті міської ради.

«Розглянувши ваші численні звернення та необхідність внести корективи в деякі з поданих проектних пропозицій, Координаційною радою з питань впровадження бюджету участі в місті Житомирі було вирішено продовжити термін подачі до 12.00 години 05 вересня 2016 року. Просимо авторів проектних пропозицій, які надсилали бланки-заявки в електронному вигляді надали скан-копії списку осіб, які підтримують проектну пропозицію з наявними підписами. За додатковою інформацією телефон для довідок: (093) 0457 450. Секретар Координаційної ради з питань впровадження бюджету участі в місті Житомирі Головко Олена Володимирівна». – йдеться у повідомленні.

У міській раді нагадують, що проектні пропозиції подаються в паперовому або електронному вигляді  у каб. 103, Житомирської міської ради: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2, або надсилаються на e-mail: participatorybudgeting.zt@gmail.com.

Станом на ранок було оприлюднено 35 проектних пропозицій, з їхнім переліком можна ознайомитися тут

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня цього року в Житомирській міській раді старував прийом проектних пропозицій, найкращі з яких будуть реалізовані за кошти бюджету участі: кожен житомирянин може запропонувати ідею покращення благоустрою, будівництва спортивного майданчику або будь-яку іншу ідею і в разі, якщо за неї проголосують жителі Житомира, то в наступному році її реалізацію профінансують з міської казни.

Детальніше про можливість реалізувати проекти за кошти бюджету участі в програмі «Діалоги» розповідав директор департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Микола Костриця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі