Місто

Мер Сергій Сухомлин та віце-прем’єр Геннадій Зубко нагороджували житомирян – переможців конкурсу «Гордість міста»

3 September 2016, 19:41

Перед нагородженням переможців «Гордості міста – 2016» на майдані Соборному організатори влаштували театралізоване дійство та показали на екрані вітальний ролик від військовослужбовців зі сходу.

У 5 номінаціях: «Герой АТО», «Лікар – герой», «Найвідданіший волонтер», «Кращий представник благодійних фондів» та «Кращий представник громадських організацій» визначили 11 переможців.

«Зараз історія нашого міста перш за все пов’язана з тими хлопцями, які зараз проходять службу на сході нашої країни. Сьогодні, святкуючи День міста під чистим небом, у першу чергу ми повинні пам’ятати їх подвиг» - зазначив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Житомир  виховує громадян, які через століття проносять ім’я Житомира, своє ім’я і дають Житомиру основу, яка допомагає сьогодні нашим хлопцям також воювати на сході»,  - каже віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

Переможці конкурсу «Гордість міста – 2016»  дякують тим, хто їх підтримував.

«Відчуття неймовірні, я вважаю, що ця нагорода, це вартий її не тільки один, а весь наш капеланський корпус міста Житомира, який я очолюю і центр «Компас». Буквально тиждень тому, я повернувся з передової, а тут мирне життя, і це дає наснаги, спонукає більше трудитися на благо наших військових і нашої країни», – ділиться враженнями один з переможців, військовий капелан Василь Поворознюк.

«Я дуже вдячний, що так склалося, в моєму житті, що я став героєм свого міста, в якому я народився, в якому я вивчився, в якому я виріс. Я можу сказати дуже багато приємних слів в адресу своїх вчителів у школі, викладачів медичного училища. Всі свої знання, всі свої навички, всі свої досягнення і всі свої звитяги я завдячую цим людям і, відповідно батькам, нажаль їх вже нема сеерд живих», - зазначив начальник медичної служби 199 навчального центру підготовки ВДВ Сергій Архангельський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі