Влада

Екс-голова Житомирської ОДА після звільнення планує займатися «автомобільним бізнесом»

5 September 2016, 10:50

Після звільнення з посади голови Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський планує зайнятися бізнесом.

Про це екс-голова Житомирської ОДА розповів 5 вересня під час прес-конференції.

«Подальшу свою діяльність бачу у приватному секторі. Сьогодні планую займатися автомобільним бізнесом, з якого я й прийшов. Є дуже потужні інвестиційні проекти, які будуть реалізовані в Україні. Я поки не говоритиму, що саме це за проекти, бо ще не все погоджено, але прикладу максимум зусиль, щоб вони реалізовувалися і на Житомирщині», - сказав екс-губернатор.

Разом із тим, екс-губернатор не виключає можливості повернутися до державної служби або до політики. Але уточнює, що найближчим часом цього точно не відбудеться.

«Мені були пропозиції стати заступником міністра регіонального розвитку, але я відмовився. Бо було прийняте рішення, яке ставить крапку у подальшій діяльності на держслужбі. Але найближчим часом я не планую займатися політикою або повертатися на держслужбу», - уточнив Машковський.

Також Сергій Машковський повідомив, що буде допомагати й нинішньому т.в.о. голови ОДА Ігорю Гундичу в реалізації тих проектів, до яких мав стосунок особисто в якості губернатора області.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня під час прес-конференції Сергій Машковський розповів про причину свого звільнення з посади голови Житомирської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі