Влада

Мер Житомира півтора тижня буде у закордонному відрядженні

7 September 2016, 17:54

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин з 8 по 17 вересня перебуватиме у відрядженні в Польщі та Німеччині, де підписуватиме партнерську угоду та братиме участь у семінарі для держслужбовців.

Про це повідомляють на сайті мерії.

«8-10 вересня мер міста братиме участь в підписанні офіційного документу – Угоди про встановлення партнерських стосунків з польським містом Битом. Рішення про підписання даної Угоди було прийнято на сесії міської ради 21 липня. Відтак у Польщі відбудеться підписання польського варіанту Угоди, а в жовтні делегація з міста Битом приїде до Житомира на підписання українського варіанту документу.

З 11 по 17 вересня 2016 року міський голова відвідає м. Берлін Федеративної Республіки Німеччини з метою участі у міжнародному семінарі для державних службовців з України на тему: «Добре урядування», який організовує Європейська Академія Берліну», – йдеться у повідомленні.

При цьому на сайті міськради уточнюють, що всі витрати бере на себе приймаюча сторона:

«Усі кошти (дорога, проживання, харчування, кошти на програму) беруть на себе приймаюча сторони».

На період відрядження обов’язки міського голови виконувати перший заступник мера Олексій Ясюнецький.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня Житомир відвідали представники найсучаснішого сміттєпереробного заводу Valuebridge Energy Group (США), який працює за технологію утилізації сміття без відкритого спалювання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі