Влада

У Житомирській області планують створити ще 4 об’єднані територіальні громади

8 September 2016, 14:25

На Житомирщині найближчим часом може з’явитися ще 4 об’єднані територіальні громади. Їх створення погодили сьогодні, 8 вересня, на другому засіданні регіональної робочої групи з розроблення перспективного плану формування територіальних громад Житомирської області.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Процес об’єднання територіальних громад на Житомирщині йде активно. В цьому році ми подали на затвердження до Кабінету Міністрів України пропозиції щодо об’єднання 21 громади, ще 4 погодили сьогодні. Позиція на місцях просто пережити рік, а там якось буде – це не державницька позиція. Як би складно не було цю реформу впроваджувати, але я завжди говорив і ще раз наголошую: це одна з тих реформ, яка дасть відчутний позитивний результат», – зазначив т.в.о. голови Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Так, члени робочої групи погодили об’єднання Попільнянської, Краснопільської (Чуднівський район), Вільської (Черняхівський район) та Семенівської (Бердичівський район) громад.

У засіданні взяли участь заступник голови ОДА Ярослав Лагута, перший заступник голови облради Володимир Ширма та заступник голови обласної ради Наталія Рибак, члени робочої групи, представники районів та сільських і селищних рад.

Фото з сайту Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, у липні екс-голова ОДА Сергівй Машковський проінспектував хід виконання робіт у Високівській, Ново-Борівській та Тетерівській об’єднаних територіальних громадах, де проводиться комплексна термосанація навчальних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі