Політика

Олександр Ракович пов’язує заяву лідера Радикальної партії з голосуванням за членів Житомирського міськвиконкому

9 September 2016, 11:47

Олександр Ракович пов’язує закиди від лідера «радикалів» Олега Ляшка на свою адресу з голосуванням за членів виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про це голова фракції Радикальної партії в міській раді написав у фейсбук 9 вересня.

«Ваше рішення - результат голосування за членів виконкому, про це знає все місто. А на рахунок корупції - готовий подаватися до суду і зробити процес відкритий. Корупціонери ті в даному випадку , хто доносить не правдиву інформацію. Дякую за підтримку однопартійців, колег з інших партій», - написав Олександр Ракович під «постом підтримки», опублікованим Романом Мусійчуком.

Нагадаємо, 8 вересня Олег Ляшко на своїй сторінці у фейсбук повідомив, що Олександр Ракович «звільнений з посади голови Житомирської міської організації РПЛ і виключений з лав нашої партії за грубе порушення Статуту Радикальної партії».

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 6 вересня Ракович озвучив заяву Радикальної партії щодо зміни свого представника у складі міськвиконкому: замість Анатолія Лисенка – Віру Гринишину. Але депутати цю пропозицію не підтримали: «за» проголосували лише 13, всього у міській раді 42 народних обранця.

Олександр Ракович на сесії Житомирської міської ради 6 вересня 2016 року

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі