Влада

Голова Житомирської облради разом із заступницею їздила на деруни та вручала меру Коростеня грамоту

12 September 2016, 11:46

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська відвідала Міжнародний фестиваль дерунів.

Про це повідомляє прес-служба облради.

«До м. Коростеня 10 вересня приїхали тисячі гостей, аби скуштувати різноманітні страви на VIII Міжнародному фестивалі дерунів. Завітала на фестиваль кулінарного мистецтва і голова обласної ради Анжеліка Лабунська та її заступник Наталія Рибак. Цього року свято пройшло під девізом «Деруни об’єднують Україну» і вкотре підтвердило своє звання найфеєричнішої події року в місті Коростені. З вітальними словами звернулася до організаторів та гостей фестивалю голова обласної ради Анжеліка Лабунська», - йдеться у повідомленні.

Анжеліка Лабунська нагородила мера Коростеня Володимира Москаленка Грамотою Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток м. Коростеня та усієї Житомирщини.

«Під час свята, як і усі попередні роки, Володимир Москаленко провів свій майстер-клас з випікання дерунів. Також на фестивалі проводились конкурси, за результатами яких були визначені переможці у різних номінаціях, і різноманітні дерунярські лотереї. Родзинкою фестивалю став благодійний аукціон, під час якого було продано костюм, у якому Президент Міжнародного фестивалю дерунів Володимир Москаленко впродовж 7 років проводив майстер-класи та лопатку, з якої і розпочалося випікання дерунів. Упродовж всього свята розважали гостей учасники «Дизель Студії» та український гурт «Тік». Варто додати, що цього року на приготування дерунів кухарям знадобилося 35 тонн картоплі», - повідомляє прес-служба обласної ради.

Відео з цьогорічного фестивалю дерунів у Коростені дивіться тут

 

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі