Події

Під Житомиром горіла суха трава, вогонь ледь не перекинувся на АЗС

12 September 2016, 16:03

У Житомирському районі рятувальники гасили загорання сухої трави, вогонь ледь не перекинувся на АЗС.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«11 вересня о 12:50 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухого трав’яного покриву поблизу села Оліївки Житомирського району. Вогнеборців сповістив про це оператор місцевої автозаправної станції, оскільки вогонь рухався у його напрямку. До місця події негайно виїхали бійці 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу. Вони встановили, що площа загорання становить близько 2 га. Вогнеборці о 13:40 пожежу локалізували, тим самим запобігли розповсюдженню вогню на АЗС. О 14:17 відбулася ліквідація пожежі. Вогнем було знищено суху рослинність на площі 2 га. Загиблих та травмованих не було.

Також, упродовж минулої доби займання сухостою сталися у місті Житомирі, селищах Ємільчиному, Романівому, Іванополі, Великих Коровинцях, а також у Пулинському, Коростишівському, Бердичівському, Андрушівському, Ємільчинському, Олевському, Малинському, Ружинському і Чуднівському районах Житомирської області. Тут загалом вогнем було пройдено близько 29 га території», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня рятувальники отримали повідомлення про займання сухостою на відкритій території у с. Оліївка Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі