Місто

У Житомирі розпочали реставрацію майданчика на Суриній Горі, проти якого виступали місцеві жителі

14 September 2016, 12:50

 У Житомирі розпочали роботи з реставрації існуючого спортивного майданчика на Польському бульварі в районі Суриної Гори (колишній мікрорайон Малікова).

14 вересня наш фотокореспондент побачила на майданчику декілька куп піску, частину якого вже розрівняли.

У липні 2016 року заступник начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради Дмитро Болейко розповідав Житомир.info, що на будівельно-монтажні роботи по майданчику на Суриній Горі було виділено близько 1,4 млн грн. Там мають зробити поле зі штучним покриттям і встановити силові тренажери. Роботу мали розпочати одразу після отримання дозвільних документів на будівництво.

Здати майданчик в експлуатацію планували восени 2016 року.

Нагадаємо, у серпні 2016 року жителі сусідньої з майданчиком багатоповерхівки на Польському бульварі збирали підписи проти будівництва, бо боялися, що діти шумітимуть у них під вікнами. У міській архітектурі відстань між будинком і майданчиком збільшили з 20 до 30 метрів.  

У відповідь на публікацію на Житомир.info «Унікальна ситуація в Житомирі: мешканці збирають підписи проти встановлення спортивного майданчика за 1 млн грн» мер Житомира Сергій Сухомлин на своїй сторінці в соцмережі запропонував невдоволеним альтернативу: будівництво на цій ділянці двох багатоповерхівок або парковки. 

Замовник будівництва – управління капітального будівництва Житомирської міськради, підрядник – філія ТОВ «ІБК «Укртехспецбуд-ТД» в м. Житомирі (м. Житомир, просп. Незалежності, 55-Б).

Як повідомляв Житомир.info, з бюджету Житомира виділили близько 1,4 млн грн на реконструкцію спортивного майданчика на Суриній Горі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі