Суспільство

Лісівники обіцяють не допустити поширення пожежі з Новоград-Волинського військового полігону

14 September 2016, 18:23

Лісівники Житомирської області проводять комплекс протипожежних заходів з метою недопущення поширення загоряння з території Новоград-Волинського військового полігону на лісові масиви, які знаходяться у підпорядкуванні державного підприємства «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство».

Про це Житомир.info 14 вересня повідомила прес-служба Прес-служба Держлісагентства.

 «Сьогодні державна лісова охорона не має доступу на полігон, адже це територія підвищеної небезпеки, на якій можуть знаходитися вибухові пристрої після проведення бойових стрільб – міни, снаряди. У Новоград-Волинському досвідному лісомисливському господарстві організовано цілодобове посилене патрулювання території, яка межує з полігоном. Наразі  більше 80 працівників держлісохорони повністю контролюють ситуацію в лісових масивах лісгоспу. У разі поширення пожежі за межі військового полігону загоряння будуть ліквідовувати всіма наявними силами та засобами пожежогасіння», – зазначив  перший заступник начальника Житомирського ОУЛМГ Роман Ільїн.

Як повідомляв Житомир.info, у соцмережі повідомляють про лісову пожежу на Новоград-Волинському полігоні, у військовій частині кажуть - нічого не горить.

Скрін з сайту Держлісагентства

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі