Влада

План Житомирського міськвиконкому на ІV квартал: бюджет 2017 року хочуть презентувати в листопаді

15 September 2016, 17:44

Виконавчий комітет Житомирської міської ради збирається затвердити план роботи на четвертий квартал поточного року.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 15 вересня.

У плані, зокрема, визначений перелік питань, що пропонуються для розгляду на засіданнях виконавчого, зокрема: заступник мера Олександр Фещенко відповідає за звіт про роботу управління комунального господарства та КП «Інспекція з благоустрою міста Житомира», заступник Дмитро Ткачук – про роботу управління транспорту та зв’язку. Заступник мера Матвій Хренов відповідальних за презентацію 7 грудня плану по організації та проведенню новорічних і різдвяних свят в Житомирі.

Перший заступник мера Олексій Ясюнецький повинен забезпечити 19 жовтня звіт про хід виконання рішення міськвиконкому від 27.07.2016 №687 «Про організацію відкритого конкурсу на кращу пропозицію пам’ятного знаку/ композиції на честь Героїв Небесної Сотні в місті Житомирі», представлення 16 листопада проекту міського бюджету на 2017 рік, а 7 грудня – Правил розміщення зовнішньої реклами в м.Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин не виключав можливості звільнення когось з чотирьох своїх заступників до кінця цього року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі