Влада

Житомирська влада планує винести питання заборони будівництва заправки по вул. Жуйка на сесію міськради

23 September 2016, 12:15

Питання заборони будівництва АЗС по вул. Жуйка, 4 буде розглянуто на сесії міської ради.

Про це йдеться у відповіді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексія Ясюнецького на петицію «Заборона будівництва АЗС по вул. Жуйка, 4-А в м. Житомирі».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Валерія Леонтійовича Шевчука була опублікована на сайті Житомирської міськради 25 липня 2016 року, і 12 вересня отримала необхідну кількість голосів.

«Заборонити будівництво АЗС по вул. Жуйка, 4-А в м. Житомирі, в зв'язку з тим, що при вирішенні питання доцільності будівництва об'єкта підвищеної небезпеки поблизу Центральної міської лікарні № 1 та житлових будинків, не врахована думка місцевої громади», – йдеться у тексті петиції.

«Розглянувши Вашу петицію від 12.09.2016 року стосовно заборони будівництва АЗС за адресою: м. Житомир, вул. Жуйка, 4-а в зв'язку з тим, що при вирішенні питання доцільності будівництва об'єкта підвищеної небезпеки поблизу Центральної місткої лікарні № 1 та житлових будинків не врахована думка місцевої громади, яка набрала 100 % підписів повідомляємо, що зазначене питання буде розглянуто на сесії міської ради. Про результати розгляду Вам буде повідомлено додатково», – йдеться у відповіді на петицію першого заступника мера Житомира Олексія Ясюнецького.

Проте, поки що проекту рішень з цього питання на сайті Житомирської міської ради немає.

Як повідомляв Житомир.info, будівництво автозаправки по вул. Жуйка, через яке стурбовані мешканці Житомира,призупинили, а забудовник до кінця літа обіцяє звести укріплюючу стіну. Комісія Житомирської міськради має з’ясувати, чи загрожує будівництво заправки на Жуйка сусіднім будинкам. 6 липня на засідання виконавчого комітету Житомирської міськради прийшли житомиряни, які виступають проти будівництва АЗС по вулиці Бальзаківській, 12 (поблизу вулиці Жуйка).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі