Влада

На позачерговій сесії Житомирської облради хочуть відмовити у наданні дозволів на користування надрами

23 September 2016, 17:38

На позачерговій сесії Житомирської обласної ради, яка запланована на 26 вересня, планують відмовити у погодженні клопотань Державної служби геології та надр України.

Відповідний проект рішення опублікований на сайті облради 23 вересня.

«Відмовити у погодженні: надання підприємствам спеціальних дозволів на користування надрами з метою видобування корисних копалин, згідно з додатком; продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами з метою  геологічного  вивчення,  у тому числі дослідно-промислової розробки бурштину ділянки «Бондарівка», яка знаходиться у Коростенському, Ємільчинському і Лугинському районах Житомирської області, мідно-нікелевих руд Прутівського сульфідного мідно-нікелевого рудопрояву, який знаходиться у Романівському районі Житомирської області, та берилію Пержанського родовища, яке знаходиться в Олевському районі Житомирської області. Про результати розгляду звернень проінформувати Державну службу геології та надр України», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, голова облради Анжеліка Лабунська своїми розпорядженнями вже двічі змінювала порядок денний позачергової сесії: спочатку включили у порядок денний питання «Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік», потім виключили питання «Про ситуацію з виробництва деревинного вугілля на території області».

Як повідомляв Житомир.info, за скликання позачергової сесії зібрали підписи 24 депутатів обласної ради.  Голова облради  підписала розпорядження про скликання позачергової сесії на понеділок, 26 вересня, у порядку денному було три питання

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі