Влада

Лабунська збирається подати документи на посаду голови Житомирської ОДА, але радить вітати Гундича з призначенням

28 September 2016, 10:23

Екс-голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська збирається подавати документи на конкурс на заміщення посади голови Житомирської ОДА.

Про це після відставки Лабунська сказала в інтерв’ю сайту «Главком».

«Завтра – останній день подання документів, і я, мабуть, просто зараз це зроблю. В мене всі ті бланки їздять у машині, треба лише заповнити... Але всі ці конкурси повністю підставні – там однозначно визначається кандидатура, яку має бути узгоджено одночасно в Адміністрації президента і в Кабінеті міністрів. І до конкурсу вже може бути відоме прізвище людини, котра повинна виграти конкурс... Хай тоді мені пояснять, чому, маючи 12 років державної служби, три каденції Верховної Ради, я – заслужений юрист України, кандидат юридичних наук – буду гіршою за людину, яка має стаж державної служби в три роки і яку вони хочуть поставити. Потім у судах можемо зустрітися, навіть в європейському», - сказала Анжеліка Лабунська.

Інтерв’ю було опубліковане 27 вересня, а вранці 28 вересня Лабнуська вже закликала вітати т.в.о. губернатора Ігоря Гундича з призначенням.

«Вже сьогодні можна назвати ім’я переможця так званого конкурсу, слідуючий голова Житомирської обласної адміністрації – Гундіч Ігор Петрович», - написала екс-голова обласної ради на своїй сторінці у фейсбук.

Нагадаємо, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську у відставку, але вона сама подала заяву про дострокове складання повноважень голови обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня президент Петро Порошенко розпорядився оголосити конкурс на посаду голови Житомирської облдержадміністрації: документи для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади голови Житомирської обласної державної адміністрації приймаються до 18.00 28 вересня, конкурс має відбутися о 10.00 4 жовтня 2016 року.Станом на 23 вересня надійшли дві заяви від кандидатів на учатсь у конкурсі.

Анжеліка Лабунська та Ігор Гундич на сесії облради 26 вересня 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі