Політика

Депутати розбиралися, хто привів на позачергову сесію Житомирської облради людей у військовій формі

28 September 2016, 12:03

Депутати Житомирської облради Дмитро Кропачов (ВО «Батьківщина») та Євгеній Жабокрицький (Об’єднання «Самопоміч») у прямому ефірі з’ясовували, хто привів 26 вересня на позачергову сесію обласної ради людей у військовій формі.

«Я цих людей не знаю, перший раз бачу. Наша позиція фракції була, і ми на президії підняли питання, щоб взагалі до зали не пускали жодних сторонніх осіб, бо були закиди про те, що будуть якісь потасовки. І ми тримали себе в руках, хоча деякі представники «нової більшості» вели себе дуже некоректно... Це наша була позиція: ніяких сутичок, ніяких людей, тим паче в формі, взагалі дуже негативно до цього ставлюсь», - сказав Дмитро Кропачов.

Його опонент зауважив, що людей у військовій формі безперешкодно пустили до сесійної зали, і це зробили за розпорядженням керівника обласної ради.

«Один з тих, хто коректував людей у формі, був на прийомі у Анжеліки Вікторівни (Лабунської)... Я не зміг з першого разу завести своїх помічників (до сесійної зали 26 вересня – ред.), але люди в формі зайшли. І ми всі бачили, як Анжеліка Вікторівна маніпулювала залом, людьми, керувала апаратом, вона не переключала мікрофони. І якщо хтось в Житомирській області повірить в те, що вона не причетна, то людям ще треба трошки пожить і подивиться, що в світі цьому робиться. Я з четвертого разу завів своїх помічників, і посвідчення брали, і значки, і доказував охороні, а люди (у формі) зайшли без проблем», - підкреслив Євгеній Жабокрицький.

Повністю програму «Тема дня» про зміну керівництва Житомирської обласної ради та його наслідки дивіться тут

Нагадаємо, заступник начальника ГУНП в Житомирській області говорив, що людей у військовій формі до сесійної зали пропустили працівники облради.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня депутати збиралися відправити Анжеліку Лабунську у відставку, але вона сама подала заяву про складання повноважень голови обласної ради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі