Політика

Лабунська пожаліла нового голову Житомирської облради і сказала, що не піде в губернатори

29 September 2016, 20:08

Екс-голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська під час своєї прес-конференції 29 вересня розповіла, хто на її думку стоїть за її відставкою, а також сказала, що їй шкода новообраного керівника обласної ради.

«Мені навіть жаль Володимира Васильовича Ширму. Він людина може й професійна, але дуже м’яка. Адміністрація і всі, хто керує цим процесом, не мають навіть на меті його питати про щось. Він буде ставити собі підпис і у нас буде така тиша, як на кладовищі. У понеділок це було зроблено руками депутатського корпусу, але люди, які керують цим процесом - зовсім інші. Я думаю, що ви спостерігали, як змінився керівник обласного осередку Блоку Петра Порошенка, став пан Рабінович, ви знаєте, хто сьогодні мер Житомира – пан Сухомлин, і сьогодні міністр в Києві – пан Зубко. Ви всі житомиряни, ви пам’ятаєте ці три прізвища, коли вони були, як починалося їх політичне життя. Нічого ж не змінилося, воно так і залишилось», - сказала Анжеліка Лабунська.

Вона також зазначила, що має житло у Житомирі і не планує залишати місто.

«Я є головою Житомирської обласної партії «Батьківщина», мені є чим займатися, зараз будуть оголошені вибори в 21 територіальній громаді на Житомирщині, наша партія прийме активну участь і ми будемо працювати, сьогодні є закон, який надає певні права депутатам обласної ради, міської ради, районних рад, ми будемо координувати свої дії і я вдячна, що мені вивільнили більше часу, щоб займатися партією, координацією дій наших депутатів», - зазначила екс-голова обласної ради.

Коли прес-конференція тривала вже годину, Анжеліка Лабунська зауважила: «Я не знаю, чому ніхто мені не задає питання, чи подала я документи на губернатора». У залі почався сміх і запитання таки пролунало.

«Якщо хтось відкривав закон про державну службу, то державна служба передбачає позапартійність. Чесно кажучи, я б може і подумала, якби у нас був конкурс. Повірте – конкурсу немає. Я навіть не збиралася… Я вибрала свій шлях, я – голова Житомирської обласної партійної організації «Батьківщина». Крапка», - сказала, Анжеліка Лабунська, додавши, що переконана у тому, що наступним головою ОДА стане Ігор Гундич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі