Влада

Володимир Ширма: Не можна говорити, що сьогодні відбувається узурпація влади в Житомирській області

29 September 2016, 16:00

Заяви про узурпацію влади в Житомирській області – безпідставні. Про це під час прес-конференції 29 вересня сказав новообраний голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма. Він підкреслив, що готовий працювати з усіма групами депутатів, а також важливим напрямком роботи вважає співпрацю між різними гілками влади.

«Я вбачаю роботу обласної ради більш тіснішою із обласною державною адміністрацією. Я думаю і сподіваюсь, що найближчим часом буде призначений голова Житомирської ОДА, бо останніх два місяці - це взагалі не робота. Коли між другим поверхом і третім поверхом взагалі ніякого спілкування немає. Так не повинно бути», - вважає новообраний голова облради.

Володимир Ширма підкреслив, що жодної узурпації влади в області не відбулось. Він відкритий до співпраці, але в той же час, як він сам висловився не дасть «їздити по собі».

«Якщо хтось говорить, що відбулась узурпація влади чи ще там щось, то повірте, я за своїм характером не такий, щоб узурпувати владу. Ну, і разом з тим, я хочу сказати, що я народився першого травня. Травень це Телець, а Тельці - це такі люди, що особливо не дають їздити по собі. Тому обов'язково співпраця з облдержадміністрацією. Тим більше, що проблеми одна або інша гілка влади самостійно вирішити, практично, не може, потрібна підтримка. Якщо говорити далі, то ті люди, які голосували за мене (і Радикальна партія, це і Опозиційний блок, це і Свобода, це і Самопоміч) і за заступників голосували, то не можна говорити, що сьогодні відбувається узурпація влади. Бо якщо взяти Крамаренка Сергія, першого заступника, то важко його мабуть звинуватити в тому, про що я тільки що говорив. Я думаю, що з цим питанням у нас все буде нормально і зрозуміло, для всіх», - сказав голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня під час прес-конференції голова Житомирської облради Володимир Ширма повідомив, що запросив Анжеліку Лабунську до співпраці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі