Місто

У Житомирі хочуть відкрити ще одну точку для проведення сезонного ярмарку та дозволити людям торгувати до січня

5 October 2016, 14:05

Сезонний ярмарок в Житомирі хочуть продовжити до січня 2017 року і відкрити ще один майданчик для торгівлі – по вулиці Київській, 97 - 99.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 07.09.2016  № 846 «Про погодження проведення сезонного ярмарку», опублікованому на сайті мерії 5 жовтня.

«Розглянувши звернення КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.    Внести зміни та доповнення до абзацу першого пункту 1 рішення виконавчого комітету від 07.09.2016  № 846 «Про погодження проведення сезонного ярмарку», виклавши його в наступній редакції: «Погодити  КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради (далі - організатор ярмарку) проведення сезонного ярмарку з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності з 12 вересня 2016 року по 20 січня 2017 року з 08.00 до 21.00 (нове виділено редакцією) на  вулиці Великій Бердичівській, 71 (ріг вулиць Великої Бердичівської та Довженка), проспекті Миру, 10 та вулиці Київській, 97а – 99 (майданчик через проїзну частину)», - йдеться у документі.  

Варто зазначити, що питання про відкриття ще одного майданчика для сезонної торгівлі та продовження роботи до січня намагалися затвердити на засіданні виконкому 5 жовтня, внісши дане питання як додаткове, однак його зняли на доопрацювання.

Гугл-карта за даною адресою «викидає» майданчик для торгівлі під житомирським залізничним мостом, де проводиться оптова торгівля овочами, фруктами та товарами широкого вжитку.

Скрін з гугл-карти за запитом "вул. Київська, 97а в Житомирі"

Нагадаємо, сезонні ярмарки на Великій Бердичівській та проспекті Миру збиралися проводити з вересня по листопад 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» з 10 вересня розпочинає соціальний сезонний ярмарок сільськогосподарської продукції на розі вулиць В. Бердичівської та Довженка, місце на якому коштуватиме до 100 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі