Місто

Житомиряни попрощалися з 21-річним сержантом Віталієм Ступаком, який загинув під БТР у тренувальному центрі

7 October 2016, 14:05

7 жовтня у Житомирі на майдані Корольова відбулася церемонія прощання з військовослужбовцем 53-ї бригади, житомирянином Віталієм Ступаком, який трагічно загинув під час навчань у тренувальному центрі «Десна».

У 21-річного молодшого сержанта залишилися дружина і маленька дитина.   

Близько 13 години тіло бійця у відкритій домовині привезли під стіни облдержадміністрації. На церемонії прощання були присутні рідні, знайомі та друзі Віталія, деякі посадовці та небайдужі житомиряни.

Про загиблого солдата розповіли, що він народився 27 січня 1995 року в Житомирі. Закінчив школу та Житомирський політехнічний ліцей, отримав спеціальність зварювальника. Віталія призвали на службу в 2013 році. У 2014 році перейшов на контрактну службу і наказом був переведений у 53 окрему механізовану бригаду у званні «молодший сержант». У березні 2016 року бійця направили у зону АТО.

Житомирський волонтер Юлія Толмачова підтвердила Житомир.info, що боєць загинув трагічно – він потрапив під гусеницю БТР.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі збираються встановити меморіальні дошки загиблим військовослужбовцям Олександру Залізку й Артему Стриженку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі