Події

Місце знаходження зниклого 4 місяці тому житомирського далекобійника досі невідоме, провадження передали миколаївській поліції

7 October 2016, 16:36

Місце знаходження зниклого у червні 2016-го житомирського далекобійника Сергія Яковлева і досі невідоме.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«На даний час даних про місце перебування цього чоловіка не відоме, кримінальне провадження передане на Миколаївську область для проведення слідчих дій, оскільки, за раніше оприлюдненою інформацією, востаннє його бачили саме там. За тією інформацією, яка була зібрана на момент його зникнення, транспортний засіб знайдений, була поламка, і він нібито розшукував по магазинам деталі до автомобіля. На даний час колеги-поліцейські з Миколаївщини проводять заходи щодо місця встановлення чоловіка», - розповіла Ващенко.

Нагадаємо, зв'язок 39-річним водієм фури, мешканцем Житомира Сергієм Яковлевим обірвався 14 червня 2016 року. Він зник у Херсонській області, до того  прямував у бік Києва. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» та запевняли, що розглядають усі можливі версії. Через три тижні рідні Сергія розповідали, що його хворому батькові про зникнення сина нічого не говорять, мати доведена до відчаю, а молодший син постійно запитує про батька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі