Влада

Про відставку директора водоканалу говорити поки зарано, - мер Житомира

18 October 2016, 14:22

18 жовтня під час брифінгу мер міста Сергій Сухомлин прокоментував чутки про звільнення директора КП «Житомирводоканал», через нібито часті пориви в мережах.

«Я не став би говорити, що можливість заміни директора водоканалу пов’язана тільки з поривами. Є ряд інших серйозних претензій, і у мене вчора з ним була остання розмова, і сьогодні, я думаю, буде прийнято рішення. Питання про звільнення діючого директора зв’язані не з тим, що є кандидатура нова, якби все було так просто, я б цьому був радий. Питання більше пов’язане з тим, на скільки виконується таке, наприклад, водоканал показав якийсь прогрес, тощо. У мене немає на даний момент кандидатів, і поки ще говорити про те, що цей директор сьогодні-завтра також напише заяву – поки зарано. Що стосується питання технічної грамотності, технічних рішень, у мене до нього претензій немає. Те що стосується організації, управління таким тяжким підприємством – там є дійсно питання», - сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня колективу КП «Житомирводоканал» представили нового керівника Андрія Нікітіна. Попередній директор КП «Житомирводоканал» Михайло Ничипорук написав заяву на звільнення, і 3 червня його звільнив мер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі