Місто

Київська фірма за 1,3 млн грн відремонтує освітлення на центральній житомирській вулиці

19 October 2016, 12:22

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради збирається закупити у київської фірми «Спецсервіс - С» (директор - Харько Олександр Валерійович) роботи з капітального ремонту вуличного освітлення по вул. Київській у Житомирі (від Соборного майдану до вулиці Східної).

Укладений між сторонами договір опублікований  на порталі електронних закупівель ProZorro 19 жовтня 2016 року.

За капремонт освітлення по Київській збираються заплатити 1 331 748  грн з ПДВ.

В умовах договору йдеться, що фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету в сумі 133 174, 80 грн та коштів державного бюджету в сумі 1 198 573, 20 грн у 2016 році.

«Фінансування робіт залежить від реального надходження коштів з державного та місцевого бюджетів, обсяги закупівлі робіт з капітального ремонту об’єкту можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків замовника», - прописано в документі. Також зазначається, що підрядник повинен розпочати виконання робіт за договором протягом п'яти календарних днів з дня підписання договору сторонами за умови надання проектної та дозвільної документації.

«Якщо підрядник своєчасно не розпочав роботу або виконує її настільки повільно, що закінчення її у строк стає явно неможливим, замовник має право відмовитися від договору підряду та вимагати відшкодування збитків (п. 2 ст. 849 Цивільного кодексу України)», - зазначається в умовах.І

Інтернет-джерел повідомляють, що очолювана Олександром Харьком фірма  «Спецсервіс - С» зареєстрована в Києві, її основними видами діяльності є діяльність у сфері інжинірингу, геології, геодезії та надання послуг технічного консультування в цих сферах.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира планувала замінити вуличні світильники на світлодіодні по вулицям Покровській (колишня Щорса), Бердичівській, Перемоги, Київській та Грушевського (раніше Котовського). Капітально ремонтувати мережу освітлення збиралися на тих дорогах міста, де робитимуть капремонт вулиць. У бюджеті Житомира закладені 9 мільйонів гривень на освітлення 77 вулиць і провулків, на яких ніколи не було світла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі