Події

У Житомирі на Хлібній свідки наздогнали злодія, який вкрав у дитини телефон

19 October 2016, 12:45

На Хлібній у Житомирі чоловік вкрав у дитини мобільний телефон.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«У Житомирі близько 10.00 на вулиці Хлібній, 29 невідомий чоловік вихватив у дитини з рук телефон і почав втікати. Його наздогнали свідки», - розповіли читачі.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області інформацію про подію підтвердили.

«Дійсно, такий виклик надходив на службу «102». Чоловік вихватив у дитини телефон, вона почала кричати. Поруч знаходилася майстерня, з якої, почувши крики, вибіг чоловік, який почав наздоганяти злодія. Він підставив йому підніжку, і той впав. Затриманий 1990 року народження, житель обласного центру, неодноразово затримувався за грабежі, крадіжки, незаконне зберігання наркотичних речовин. У минулому році відносно нього судом винесено вирок за вчинення крадіжки з умовним терміном. На даний час триває з’ясування всіх обставин, оскільки, коли наздоганяли чоловіка, він телефон, який відібрав у дитини, викинув з кармана. Дівчинка підбігла і забрала його. Зараз шукаємо дівчинку, яка потерпіла від його дій, а також чоловіка, який допоміг його затримати», - розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня у Житомирі на подвір’ї біля школи №12 на шестикласницю напав невідомий чоловік та намагався вкрасти телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі